Bell Schedule

Effective for the 2019-2020 school year, each school day at Hamilton will start at 9:00am and end at 3:45pm.

We will continue to offer free breakfast to all scholars and will have “Breakfast Club,” a morning study hall, available for scholars who need to be dropped off at 7:45am.

For more information please read Dr. Sawyer’s letter to our community HERE.

The bell schedule below will be updated to reflect the new start and end times once class schedules are complete in August 2019.

We look forward to seeing all our scholars on their first day of school for 2019-2020 on Monday, August 19 when doors open at 8:50am.

TIME CONTENT DURATION
7:25am – 8:40am Core Class 75 Minutes
8:45am – 10:00am Core Class 75 Minutes
10:05am – 10:50am Lunch 45 Minutes
10:55am – 11:55am Elective Class 60 Minutes
12:00pm – 1:00pm Elective Class 60 Minutes
1:05pm – 1:35pm Hamily Reads 30 Minutes
1:40pm – 2:55pm Core Class 75 Minutes
TIME CONTENT DURATION
7:25am – 8:25am Elective Class 60 Minutes
8:30am – 9:45am Core Class 75 Minutes
9:50am – 11:05am Core Class 75 Minutes
11:10am – 11:40am Hamily Reads 30 Minutes
11:45am – 12:30pm Lunch 45 Minutes
12:35pm – 1:50pm Core Class 75 Minutes
1:55pm – 2:55pm Elective Class 60 Minutes
TIME CONTENT DURATION
7:25am – 8:40am Core Class 75 Minutes
8:45am – 9:45am Elective Class 60 Minutes
9:50am – 10:50am Elective Class 60 Minutes
10:55am – 11:40am Lunch 45 Minutes
11:45am – 1:00pm Core Class 75 Minutes
1:05pm – 2:20pm Core Class 75 Minutes
2:25pm – 2:55pm Hamily Reads 30 Minutes